...káže. Děvčata si měla sednout do kroužku a já s učitelkou jsme byli uprostřed. Ona se zeptala, jestli některá z holek již viděla nahého kluka. Přihlásily se dvě že na obrázku, ale ve skutečnosti až dneska. Učitelka byla viditelně potěšena a začala vysvětlovat co je to sex a že muži, když je vzrušen, se postaví penis tak jako mě. Pak mi stáhla jemně předkožku, což mi udělalo velmi dobře. Pár děvčat to na mně poznalo a učitelka řekla, že to je správn... celá povídka ![]() |
...t v křeslech ze strany na stranu a jejich hlasitý křik musel být jistojistě slyšet až do promítačovy kabiny. Poprvé v životě jsem viděl dvě ženy při orgasmu najednou a musím přiznat, že na to asi nikdy v budoucnu nezapomenu. Uvědomil jsem si, že jsem si při pohledu na orgasmickou bouři obou dívek zapomněl úplně honit svého k zbláznění vztyčeného čuráka a protože jsem věděl, že to co je ve mně ukryto musí jít za každou cenu ven, vzal jsem si svůj nástr... celá povídka ![]() |
... z mojí klády a začala si jí přede mnou pěkně honit. Pak mě znova vykouřila a opět kousla do žaludu. Znova jsem jí nabral na můj bodák a šukal co mě síly stačily. Když už se udělala po čtvrtý, tak ho na chvilku chtěla strčit do prdelky. Lehla si a pěkně jí na mě vyšpulila a roztáhla, aby mě pořádně navnadila! Ještě si tam strčila prst a naposled si to s ním udělala. Pěkně jsem si k ní ze zezadu kleknul, naslinil pořádně prsty a strčil jí je do zade... celá povídka ![]() |
...uhým se na ní řítili, jako by se předháněli kdo jí rychleji udělá šťastnou.
„Chci Ti ho strčit do tvé další dírky“ zašeptal Richard a nečekal na odpověď. Nechal svůj pyj vyklouznout z nenasytné jeskyně a jemně jím přejížděl po jejím úzkém otvůrku. Daniela cítila jak kousek po kousku zajíždí to mocné mužství do její prdelky a počáteční bolest pomalu odeznívala, téměř se jí to začínalo líbit, zvlášť když Richard intenzivně masírova... celá povídka ![]() |
...
pěti vteřin se přesunula s nohou více do mého klína, tak až jsem ucítil
stehno na čurákovi. Pak se ještě více natlačila a třela mě co to jenom
šlo. Už jsem myslel, že si to ihned rozdáme.
Jaké bylo mé zklamání, když po vyšetření povídá: "Tak to je pro tentokrát
vše. Máte nějakou zvláštní alergii. Budu si vás tady muset nechat."
Rychle ještě dodala: "Na nutné pozorování."
"Nemám tady téměř žádné věci," namítl jsem.
"Bude to jenom na pá... celá povídka ![]() |
...byl Richard skoro hotový, naslinila i Hana anální vibrátor, kterým ji Richard tak dokonale uspokojil a zastrčila mu ho do zadku. Ano, tak se mi to líbí, ještě, píchej mě do prdele, křičel Richard jako smyslů zbavený. Nepřestávej, už budu stříkat. Hana uchopila Richardův penis pořádně do rukou a nasměrovala si ho na obličej, potom už stačilo pár rychlých pohybů a Richardovo semeno zaplavilo Hanin obličej, ústa a zvolna odkapávalo na její ňadra. Oba se ještě ... celá povídka ![]() |
...o, že by se dcera mohla probudit. Také ona neměla dlouho muže a bylo to na ní znát. Přirážela, vrtěla se, jak jen to šlo, on zase zajížděl prsty do jejího oroseného klína, dál a dál, až se vzpínala v křeči rozkoše.
Vrážel oba prsty do kundy, drtil její hrášek poštěváčku a prožíval nejvyšší chvíle očekávané rozkoše. Když si pak rychle poklekla a vzala mu ho do úst, dlouho nevydržel a vystříkl jí celou dávku horkého semene na tvář. Mazlila se s... celá povídka ![]() |
...aké době se Kristýna optala, zda by mohla mít také kousek deky, že jí je chladno. Jako správnej džentlas jsem souhlasil, ale mohl jsem se zbláznit. Najednou jsem ucítil její ruku na mém stehně. Strnul jsem. Prostě mi začala třít stehno a dělala, že sleduje televizi. Nevěděl jsem co dělat, tak jsem jen mlčky seděl. Nejprve jsem se chtěl odtáhnout, ale pak jsem si uvědomil, že jsem o něčem takovém snil alespoň tisíckrát a tak jsem zůstal. Můj ocas byl tvrdej ja... celá povídka ![]() |
...uběji, aby Marie cítila na pyscích, jak na ni doléhá, jak přiráží...
Na Marii to přišlo znovu a Pepa se snaží, cítí ty záchvěvy uvnitř pochvy a vzrušuje ho to tak, že musí opustit to vlahé lůno a vystříkne svou tekutinu Marii na záda.
Ale Marie nemá čas vydechnout. Jarda jí cpe do pusy svůj tvrdý erotický nástroj, i jeho vzrušení dosahuje vrcholu a Mariina tvář je plná semene. Všichni svorně oddychují, je jim blaze a po chvíli se jdou společně osprch... celá povídka ![]() |
...jak mu ho vykouřím pusinkou.
Vášnivě jsme se líbali a pak do mne pomaloučku pronikal, bylo to nádherné. Jezdil ve mně nejprve zvolna a pak zrychloval. Oba jsme křičeli nesmyslná slov, když jsme cítili, jak to na nás přichází.
Měla jsem orgasmus poprvé v životě, ale bylo to nádherné. Cítila jsem jeho teplé semeno na břiše, chvíli jsme nehnutě leželi a potom se pomalu začali oblékat.
V duchu jsem si říkala, kolikrát jsem si představovala, jak se s ním milu... celá povídka ![]() |