...tále byli pořádně nadržení a tak jsme v jízdě na koni pokračovali. Petra na mě rajtovala, jakoby jela Velkou Pardubickou a bylo na ni vidět že jí to dělá zatraceně velmi dobře. Já se zatím začal věnovat jejím kůzlátkům. Nejdříve je jemně masíroval a hnětal, potom jsem palci masíroval již pořádně ztuhnuté bradavky a nakonec jsem se nadzvedl a začal je cumlat jako malé dítě, když pije mléko. To byl další vzrušující impuls pro Petru, která se začala ... celá povídka ![]() |
...Lenka byla bledá a stále dost vyčerpaná. Nedala však najevo, že jí není dobře a po snídani si šla, jakoby jen tak, ještě lehnout. Probudila se až odpoledne a cítila se lépe. Dokonce i vtipkovala a barva se jí vrátila do tváře. „ Hm, včera to bylo super, ale co takhle přidat k tomu ještě jednu dívku?“ Navrhla a Tomáš se nestačil divit. Petr seděl, jako přikovaný, ale pak ho napadlo, že jednu takovou by znal. „ Zavolám jí a uvidíme, myslím že nebude proti... celá povídka ![]() |
...u,
krk a dále do výstřihu. Stáhl jsem jí ramínka šatů z ramen po pažích
dolů až k pasu. Její odhalené prsy s temnými dvorci, na kterých se tyčily
ztuhlé bradavky, se vzdouvaly v rytmu zrychlujícího dechu. Sklonil jsem
hlavu a ponořil ji do toho nádherného příboje. Uchopila mě za ramena a
odtlačila od sebe, "mohu se u vás osprchovat ?" zeptala se. "Samozřejmě"
odpověděl jsem. Dala mi pusu na usmířenou a vstala. Stáhla ze sebe napolo
svlečené šaty a jen... celá povídka ![]() |
...a dotaz, jak a co bude. Kája, jako vždycky, se ujal slova:
To není tady, to je dál, ale máte snad ještě trochu času? Ani se nemusel ptát, holky nebyly včerejší. Když ale míjeli pole a lesy, zeptala se právě Alena:
Co to bude za podnik, to má bejt něco soukromýho?
Takovej hotel, řekl na to Pepa. Kája mlčel. Věděl, že někdy je lépe pomlčet a spíše překvapit. Dojeli do svého hotelu a vzali holky na světnici. Hotelové pokoje byly rozlehlé, město je kdysi zřizo... celá povídka ![]() |
...atouží pohltit a vychutnat si ten dar,který ti příroda nadělila. Vsunu si ho mezi stehna a mírně se začnu pohupovat v rytmu vln, které narážejí do lodi. Pomalu se to mnění v bouřlivé milování. Moje návaly orgasmů neberou konce a svírají tvůj penis tak dokonale, že tušíš tu chvíli vyvrcholení, která se tak rychle blíží. Zmítáme se v té rozkoši oba dva a už teď se těšíme na další výpravu na moře.
Unaveni a vyčerpáni usínáme vedle sebe. Miluji t... celá povídka ![]() |
...m pokukoval neustále po dveřích, čekala jsem, kdy se zeptá na Bety a byla odhodlána i ke lži.
Nezeptal se a hned po jídle zmizel ve svém pokoji. Chvíli jsem četla, pak zhasla, vyklouzla ze svého pokoje. Nechtěla jsem myslet na to, že v té posteli ležela Bety a že tam byl Láďa s ní, že se milovali. Co bylo, nedá se vymazat, je třeba myslet na přítomnost, přesvědčovala jsem se a pak mě i napadlo, že ještě nikdy jsem na milence nečekala s takovým rozechvěním.
K... celá povídka ![]() |
... V tu chvíli jsem pochopila, že mi Sisi dává další dárek - Gerda a odpověděla jsem mu na polibek. Za chvilku jsme se líbali a hlůadili již tak vášnivě, že ani nevín jak, ale najednou jsem měla v roce jeho znovu vztyčené pohlaví. Sklonila jsem se k němu a políbila ho na špičku. Cítila jsem, jak ještě více ztvrdnul. Ale Gerd nechtěl jen to. Vzal mě do náručí a jemně položil na záda. Klekl si mezi moje roztažené nohy a já ucítila špičku peho penisu na kraj... celá povídka ![]() |
...i si šli zatančit. Byli jsme oba tenkrát pořádně zamilovaný. A tak jsme si brzy vyměnili několik krátkých polibků a začaly se na sebe více tisknout. Nevím už ani proč, ale ten večer mi připadal něčím výjimečný. DJ tam mezitím hodil nějaký ploužák, což nám dvěma plně vyhovovalo, lehce se pohybovat v pomalém rytmu. Mé ruce sjely trochu níž na její úžasný zadeček. Ona se ke mne ještě více přitiskla, jako by jsme se měli vidět naposled. Po skončení ... celá povídka ![]() |
...alovali po mých prsou. Ještě předtím bych ti ale samozřejmě zajel pravou rukou zezadu pod halenku a rozepnul ti podprsenku (já bych byl jen v tričku) takže bych cítil na svém těle jak ti tuhnou bradavky. Dále bych měl na sobě tepláky, ale ne slipy takže když bys měla vytaženou minisukni tak můj pták by byl už tvrdý a opíral se ti žaludem a kalhotky akorát naproti tvé lasturce která by ti už začínala vlhnout. To bys dávala najevo hlasitými vzdechy.
Pak bych t... celá povídka ![]() |