...římný úsměv. Na stolek vedle postele postavila konvici plnou čerstvě uvařeného čaje, kterou s sebou přinesla a z její tváře stále nemizel ten kouzelný a nevinný úsměv. „Když budete cokoli potřebovat, stačí zazvonit“, řekla medově a pak dodala: „Za chvíli vám donesu prášky, tak si zatím změřte teplotu a podala mi na stolku ležící teploměr.
Málem jsem se nemohl trefit do podpaží, když jsem při jejím odchodu pozoroval ten úchvatný zadeček a nád... celá povídka ![]() |
...kině, nyní ovšem daleko silnější. Při slabém světle malé lampičky jsem se poněkud zorientoval a začal sát její velké bradavky, která trčely na vztyčených prsou. Můj vztyčený úd se několikrát otřel o její stehno a náhle se uvolnila hráz a mé semeno stříkalo Andule na nohy a postel. Cítil jsem se poněkud zaražený, ale to už mě její ruka přitáhla zpět a my pokračovali. Postupně jsem sjel jazykem na její pupíček a konečně jsem se blížil k vytoužen... celá povídka ![]() |
... mezi nohy a začal mě šoustat jazykem. To už jsem řičela blahem. Z mé jeskyňky tekly proudy milostné šťávy. Po chvíli se nade mnou slitoval, párkrát mi přejel žaludem po mušličce a pak do mé vrazil prudce svůj buchar.
Vyjekla jsem překvapením. Něco tak velkého jsem v sobě ještě nikdy neměla. Šoustal mě jako mašina, až se má kundička začala prudce stahovat. V tu chvíli vyndal Pavel svého těšitele ven a nastříkal mi celou dávku semene do pusy. Lačné js... celá povídka ![]() |
...sme zabrali na bydlení obývací pokoj, který byl propojen dveřmi do ložnice tchýně a švagrové. Tyto dveře byly stále nepoužívané, ale naše milostné hekání tyto dveře nezadržely. Jak na vesnici bývá zvykem, všichni jsme se koupali jeden den, a to po sobě.
A tak se stávalo, že se moje švagrová vykoupala, oblékla do noční košile, v kuchyni na gauči si střihala nehty na nohou, a to tím způsobem, že seděla v tureckém sedu a já se jí díval na chlupatou kundi... celá povídka ![]() |
...dokonalé, jen jsem slyšela že by v rozích pentagramu měla být kapka spermatu. Nevíš co je na tom pravdy?" a nevině se na mě usmála. "No, sperma se občas používá, ale to si ho mám teď honit?" Tušil jsem kam směřuje. "Ale neboj, to se zařídí" Odpověděla mi a položila mi ruku na hruď. "Bude to jednoduché" usmívala se a rozepínala mi kalhoty. Péro mi už stálo, a když zajela svou rukou do mého poklopce, vydechla "Ten je krásně tvrdý!" A začala mi ho honit. Její... celá povídka ![]() |
...ydala přidušený vzdech, ale cizinec byl neúprosný. Nevrátil se zpět, naopak přesunul se k prsům, jejichž bradavky trčely vzhůru jako dva mučednické kůly.
Dlouze bloudil po nahnědlých dvorcích kolem dokola, než ucítila osvobozující polibky snažící se jakoby nasát celá její poddajná, hebká ňadra do úst. Zoufalým úsilím se jí konečně podařilo zbavit hedvábného roubí ku a hlasitě zasténala.
Sandřin dech se spolu s tím, jak neznámý postupoval se svým... celá povídka ![]() |
...tvrdly. Viděl jsem, jak je vzala mezi prsty a trochu popotáhla. Prsty druhé ruky si naslinila a začala si hrát i s druhou bradavkou. Cítil jsem, jak mě to vzrušuje. Nejsem voyaer, ale nemohl jsem od té dívky odtrhnout zrak. Bylo to ohromně vzrušující. Můj penis se naplnil a já cítil, jak mi napíná montérky. Dívka najednou sklouzla jednou rukou mezi své nohy a to už jsem nevydržel. Rozepnul jsem montérky a osvobodil svůj úd. Vzal jsem ho do ruky a začal masírovat. Byl... celá povídka ![]() |
...su a začala ji třít. Při tom se pravou rukou dostávala do rozkroku, přejížděla prsty nahoru a dolu po štěrbince. Pak zajela pod kalhotky a chvíli si probírala ve svém chlupatém koberečku. přitom si představovala, jaké by to asi bylo s nějakým chlapem, ještě totiž se žádným nebyla. když už hořela touhou, sundala kalhotky a položila se na záda. Dala nohy co nejvíc od sebe a trochu je nadzvedla. Uchopila okurku, přejela s ní mezi pysky a pak prudce vrazila špičk... celá povídka ![]() |
...c..." ucedila Pavla, která s hrůzou četla v příručce další popis disciplíny. "Ták, držte mi palce a přidržte mi ji ať se moc necuká." sykl Marek a s elánem zasunul do Jitčina konečníku dva hustě nagelované prsty. Pomalu přidal další a ještě jeden. Teď už tam měl všechny a Jitka začala rytmicky přirážet a ztěžka dýchat. "Držte mi ji pořádně." křikl Marek a zatlačil. Pomalu projel dívce do análu až po zápěstí. Jitka vydechla úlevou a půlky se jí ... celá povídka ![]() |
... tedy o co? Nebo se z toho chceš vyvlíknout?" posmíval jsem se jí. "Jen aby ses z toho nakonec nechtěl vyvlíknou ty!" řekla uštěpačně. "Protože vyhraju, tak si s tebou pak udělám co chci. A třikrát! Aby ses z toho poučil." Byla sebevědomá až hrůza. Dělal jsem, že váhám. "No a co když vyhraju já?" "Tak to nevím. Vymysli si něco." nechávala Šárka protipól sázky na mně. "Obě sázky by měly bejt rovnocenný, přece na jedný straně nemůže bejt koruna a na druh... celá povídka ![]() |