...avě olizuji a svírám tvůj žalud tak,aby jsi zapomněl na všechno co je kolem.Moje lasturka tě zatouží pohltit a vychutnat si ten dar,který ti příroda nadělila. Vsunu si ho mezi stehna a mírně se začnu pohupovat v rytmu vln, které narážejí do lodi. Pomalu se to mnění v bouřlivé milování. Moje návaly orgasmů neberou konce a svírají tvůj penis tak dokonale, že tušíš tu chvíli vyvrcholení, která se tak rychle blíží. Zmítáme se v té rozkoši oba dva a už t... celá povídka ![]() |
...ucítil jak se jí kunda stahuje a ždímá z mého nástroje úplně všechno. Vykřikla vzrušením a musela prožívat stějně krásný orgasmus jako já, když přijímala všechno semeno, které jsem do ní vystříkal. Chvíli jsem ještě vrtěl svým pérem v ní, a potom jsem ho výtáhl, abych na jeho místo zasunul svůj prst. Byl celý ulepený od našich šťáv, když jsem ho dával Markétě olíznou. Než jsem zabořil svůj obličej do jejího klína, ještě řekla: "Tuhle ví... celá povídka ![]() |
...ám".
Mám ho plnou pusu a on si mě za vlasy přitahuje a oddaluje, chvílema ho mám až v krku. Najednou vyjede ven, nastaví mi pytlíka a poručí "lízej a saj". Sám si mě koriduje, jak mu mám laskat varlata a penis. Už mu v něm začíná cukat, když mě odhodí zpět do trávy a vrazí mi ho do kundičky. Tý se tohle zacházení líbí, a tak jsme oba hotovi skoro v jeden okamžik.
Chvíli na mě leží bez hnutí, pak jakoby do něho vlétl ďas, začne mě hrubě skoro zuřivě... celá povídka ![]() |
...lopila dráždivá vůně, která mě nutila, abych se k ní naklonil a vášnivě jí začal líbat. Rukama jsem hnětl její pevná ňadra, bradavky přes halenku trčely jako nárazníky. Dva pohyby a halenka byla pryč Přisál jsem se a připadal jsem si jako hladové nemluvně. Jednou jsem masíroval druhé ňadro a ručka šmátralka sjížděla pomalu po těle dolů. Na lemu kalhot mě její ruka zastavila, pohlédl jsem na její jako by smutný obličej.
„Potkali jsme se v nevhodno... celá povídka ![]() |
...ul můj žalud, ze kterého stáhla kůžičku. Ani to nepřineslo úspěch a tak jsem
viděl, jak se její rty otevřely a její ústa pohltila můj pochablý penis. Cítil jsem, jak začala slabě sát a tomu můj penis neodolal a
za chviličku opět stál ve své plné velikosti.
V tu chvíli, když to zpozorovala, sedla si na mě a můj penis zajel až po kořen do její, stále horké dirky. Začala se na mě
okamžitě pohybovat nahoru a dolů. Byl to ještě nádhernější pocit, n... celá povídka ![]() |
...ní odstoupil a ona ho požádala, ať jí odváže, že už se dýl na nohou neudrží. Moc jsem je nevnímal, takže než jsem stačil zaprotestovat, chodidlo z mého penisu bylo pryč a Monika s Davidem, stále nazí seděli v křesle a popíjeli.
Monika se na mě pak podívala, kývla na mě, podupala nohou na parkety před sebou a řekla jen "Pojď". Připadal jsem si hrozně poníženě a trapně, jenže péro my stálo tolik, že mě přinutilo se zvednout a poslechnout jí. Koneckonc... celá povídka ![]() |
... na můj penis.
„Jiřinko, teď už ale opravdu budu,“ vydechl jsem hodně nahlas.
„Pojď, na prsa,“ více přikázala než poprosila.
Ve chvíli, kdy to na mě přicházelo, si přede mě klekla. Moment nato jsem už stříkal částečně na tvář, částečně na prsa. Ona sama se mezitím ještě dráždila rukou v klíně a přivodila orgasmus i sobě.
Po společné sprše odjela domů. Od té doby spolu pracujeme i chodíme. Mně je třiadvacet, jí dvacet. Sex v prác... celá povídka ![]() |
... očima a začala se také v podřepu hladit po své lasturce. Chtěla jsem vidět, jak to probíhá, proto jsem ji pustila do křesla a začala si na oplátku hrát s jejími lupínky. Měla je tmavě rudé a nahoře trčel malý světlý knoflíček. Když jsem se ho začala dotýkat, Petra se mírně prohnula a rovněž hlasitě zavzdychala. To už z ní prýštil pramínek stejně vonící šťávy. Byly jsme obě tak vzrušené z těchto zážitků o kterých jsme dosud neměly ani tušení... celá povídka ![]() |
... v něm prudce cuká a penis se mohutně vzpíná. Pak se z jeho středu dere první hustý výstřik. Stříká! Krásně stříká! Horké semeno mi vytéká z otevřených úst na tváře a pomaličku lepkavě skapává až na bradavky. Penis se napíná a z varlat vyletují stále další a další bělavé chuchvalce spermií. Polykám je, saju, olizuju tu nádheru a mám co dělat, abych si s tím poradila.
Konečně jsem naprosto odvařená. Celá se ještě klepu odeznívajícím orgasm... celá povídka ![]() |
...ila jeho úd do dlaně a pomalu začala tahat nahoru, dolů, nahoru, dolů. Hlavu musela mít těsně nad rukou, takže chumel vlastních vlasů, ze kterých občas jakoby zvědavě vykoukla špička vzrušeného ptáka, sledovala z bezprostřední blízkosti. Po chvíli se tázavě podívala na svého učitele v netradiční situaci a tiše se zeptala: "Hodina konec?" Georg byl blahem bez sebe, ale zakroutil hlavou: "Ne konec hodiny. Můj jazyk, tvoje chlupy!" Žákyně poslušně uvolnila vzru... celá povídka ![]() |